コンテンツメニュー

Trends of Food Poisonings Caused by Natural Toxins in Japan, 1989-2011

Food Hygiene and Safety Science Volume 53 Issue 2 Page 105-120
published_at 2012-04-01
2013010735.pdf
[fulltext] 1.84 MB
Title
わが国における自然毒による食中毒事例の傾向(平成元年~22年)
Trends of Food Poisonings Caused by Natural Toxins in Japan, 1989-2011
Creators Toda Miou
Creators Uneyama Chikako
Creators Toyofuku Hajime
Creators Morikawa Kaoru
Creator Keywords
自然毒 natural toxin 食中毒 food poisoning 記述疫学 descriptive epidemiology 食品衛生 food hygiene リスク管理 risk management
Languages jpn
Resource Type journal article
Publishers 日本食品衛生学会
Date Issued 2012-04-01
Rights
この論文は「食品衛生学雑誌」に掲載されたものであり、著作権のある(公社)日本食品衛生学会 の許諾を受けて公開しております。()
File Version Version of Record
Access Rights open access
Relations
[ISSN]0015-6426
[isVersionOf] [NAID]http://ci.nii.ac.jp/naid/130002109174
Schools 共同獣医学部